Форумы | Женский (и не только) форум | Здоровье
КоронавируС
«-
->дисфория [454]
(5.04.20/21:25)
Anter, Кстати, я находила данные, о разных вируса за последние 100 лет. Это нечно!
->AzOt [477]
(5.04.20/22:10)
Anter, Разные люди бывают. У нас есть блогер один известный, смотрел у него на канале интервью с приехавшими из Европы... Там парень один четко запомнился, без маски и такой с ухмылочкой, на вопрос будет ли он самоизолироваться поскольку прибыл с заражённой территории, заявил - мол нас предупредили, но это пусть старшее поколение боится, у молодых мол без симптомно и он не собирается себя ни в чем ограничивать... Паренька конечно затравили... Но сколько таких как он? [Дальше]
->Саботажник [8392]
(6.04.20/10:22)
Моя думка? Чи варіанти розвитку подій? Трохи різні речі бо в другому варіанті можна вигадати таке що у голові невкладається у декого і тому будуть вважати брехнею і наклипом. А в першому варіанті, тобто, що думаю саме я. Бюджети будуть наповнюватися за рахунок штрафів, у людей простих грошей таких немає як і роботи, а пошуки продуктів будуть постійні, тому порушень буде дуже багато неоплачених. Зараз можна побачити що владі потрібно від людей, гроші чи організувати людей. Я живу в селі, навіть чуток ...[Дальше]
->Саботажник [8392]
(6.04.20/11:33)
Знову ж таки дзеркальне поєднання дорослих та молоді. Як виховали молодих дорослі, вдарить по ним же самим, з кого буде більше втрат бабок та дедок, хто більше піклувався про своє здоров`я чи інших щоб не було хронічних захворювань, чи хто тільки те і робив що жив своє жіття в постійних розвагах без організаційних зборах як в остані дні жіття. Якщо спробувати взяти щось з Бібліі... Там щось сказано про спалювання трави (зелені-бабок та дедок?) яка не є корисна.яке насіння принесуть квіти життя?
->дисфория [454]
(6.04.20/13:53)
Саботаж, я тебя не понимаю :(
->Саботажник [8392]
(6.04.20/14:01)
дисфория, А я тебя понимаю.
->дисфория [454]
(6.04.20/14:13)
Саботажник, Когда это все закончится?) как думаешь?
->Партизанка [2485]
(6.04.20/18:53)
Подтвержденные случаи - 1 289 380 Выздоровело- 270 372 Летальные исходы - 70 590
Страниц: 6
<< 1 2 3 .. 6 >>

Перейти к

странице

Всего постов: 42
Форумы | Женский (и не только) форум | Здоровье

Правила
Админам Сайтов
<< Главная Чата <<
На форуме: (0)
ВКонтакте Одноклассники Мой мир Google + Twitter Мой Круг Facebook
MobTop.Ru