->
Карибский [Del](28.08.12/17:19)
Доброзлюка, Такой встал напротив,взял твою ручку в свою... Пристально смотрю в глазки... и пошел майкл - Мне нужен твой взгляд - я от него зависим В этом мире красивых слов и грязных чисел Ты часть моей неприкасаемой вселенной И все вокруг по сравнению с тобой второстепенно. Погасли беды в радости и в горе Свою любовь я разделю только с тобою Я высоко словно боинг 737 И все проблемы остались на взлетной полосе. Я сверну горы, если ты скажешь мне - да И если понадобится всё за тебя отдам Ты одна ...
[Дальше]
->
НИКТО_НЕ_НУЖЕН [3040](28.08.12/17:44)
Хто я тут і звідки, де коріння моє? Хтось надсилає мітки, куди піти знайти себе? Я дякую сьогодні за тіло, душу, ім`я Рано чи пізно колись дійде все до кінця...
->
НИКТО_НЕ_НУЖЕН [3040](28.08.12/17:51)
Люди, понижая тон, ночью говорят о том, Что они прячут под пароли днём. Перекинуты мосты в прошлое, с которым мы Не рассчитались, позабыв про сон. У твоей любви девиз то вверх, то вниз Не плачь, малыш, держись. Припев: Вот и всё, этот февраль для тебя одного Хочешь любить, но не знаешь кого Сердце стучит, как трамвай на мосту. Вот и всё, кажется крепко досталось тебе Слишком тяжёлый ходить по земле Так хочешь вспомнить из детства мечту. Не найдёшь других идей, спросишь у подруг-друзей Но каждый ...
[Дальше]
->
Доброзлюка [12858](2.09.12/8:33)
Ти пам`ятаєш дні як ми приїхали сюди підкорювати світ.. Ніби співали, грали, рвали струни в кач, але ж не падали до ніг.. Життя - два кроки в гору, гоп.. І знову падаєш кудись Життя - два кроки в небо, гоп.. І знову падаєш у низ.
->
*Insomnia* [131](3.09.12/20:29)
Я завжди мріяв написати пісню про маму, але різні поети всі слова вже сказали, і я не хотів повторити когось із них. Я біля свої мами буду завжди маленьким, і як тільки покличе прибіжу скоренько, тому я їй і написав ці слова як міг. Приспів: Мам, ти мене вибач що я став дорослим, і вже минула 43 осінь, як я побачив перший раз свій дім. Мам, а можна я до тебе завтра приїду? І ми на кухні не одну годину, собі на різні теми посидим.
->
*Insomnia* [131](3.09.12/20:41)
Я може трохи пізно став її розуміти, і не часто дарував на день народження квіти. І були часи коли я тижднями їй не дзвонив. І кожен раз коли вона мене обіймає і разом із татком все про внучку питає. Я з радості плачу що маю живих батьків... Приспів... Я дуже дякую тобі за то що я вмію, і дякую тобі за то що я розумію, ті речі яких не пояснюють навіть в книжках. Хай буде біля тебе завжди ангел-хранитель, і я десь тут поряд буду також бродити, щоб не міряти наше життя в телефонних дзвінках
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:40)
Вона танцює на могилах, Під музику нічної тиші, Коли осінній теплий вітер Високу папороть колише. Вона кружляє серед листя, Понад землею, вище й вище, Коли над світом сонце сяде, І ніч накриє кладовище. Не памятає, хто і звідки, Не відчуває, чи жива. Дарує ласку її тілу Холодна росяна трава. Вона танцює, щоб забути. Вона прийшла, щоби піти. Вона не хоче більше бути Рабом земної суєти. Останній крок. Останнє коло. Безсило впаде на плиту. І ніч на очі їй накине Прозору і легку фату. І білі ангели ...
[Дальше]
->
Творю_Добро [Del](4.09.12/21:41)
Сонце гасне у твоїх очах, І подих останній завмирає Ти відходиш у той далекий шлях, З якого дороги назад немає Бачиш предків, як наяву Ти підеш із ними в Далеку Землю Ти їм розкажеш,ким ти був, Чи не було життя твоє даремне. * * * Коли помреш, лети туди, Де гори і ліси, В далекий край примарних снів І чорної краси Там світять зорі уночі, І день не настає Там знайдеш те, що ти шукав Усе життя своє Під небом темним там стоять Смереки вікові Забуті предки там живуть І духи лісові Твоя душа літатиме ...
[Дальше]